Frihet fra det kjente ved Helge K.Løvdal

Onsdag 15. november kl 19.00 – 20.30

                                                        

Frihet fra det kjente er en evig aktuell klassiker fra J. Krishnamurti. Den ble utgitt for første gang på norsk i 1975 i Gyldendals Fakkelserie. Det er en viktig begivenhet når boken i år på nytt er kommet ut på norsk på Flux forlag. Boken er blant de beste og klareste synteser av hva Krishnamurti har å si om menneskets problemer og de store livsspørsmål. Den er aktuell for alle som er interessert i mindfulness, og de filosofisk-spirituelle røttene til denne massive trenden.

Helge K. Løvdal vil denne kvelden dele av sin innsikt og erfaring med Krishnamurtis lære. Som representant for Krishnamurtikommiteen i Norge hadde han kontakt og dialog med Flux forlag i forbindelse med utgivelsen av boken.

Helge Kielland Løvdal arbeidet i 70 årene med lederutvikling knyttet til Samarbeidsforsøkene LO-NAF. I 1980 fikk han Statens Lederopplærings-stipend for 2 år og reiste til Esalen Institute på Big Sur kysten i California. Med innspill fra lærere som Joseph Campell, Cristina og Stan Grof, Houston Smith, Jack Kornfield, Alan Watts og flere ble det satt i gang en prosess som tilslutt gjorde at han ble kjent med Krishnamurtis arbeider i 1967.

Han har engasjert seg i Den Norske Krishnamurtikomiteen og i The International Krishnamurti Foundations. Han er sertifisert som Enneagram lærer og som gruppedynamisk trener. Han har siden 2003 arbeidet med Norad/NHO prosjekter i Afrika syd for Sahara.

Tid: Onsdag 15. november kl 19.00 – 20.30

Sted: Zen House , Sporveisgt 29, Oslo (Majorstuen)

Entré: kr 150,-

Informasjon og påmelding: Begrenset deltagelse. Bindende påmelding senest tirsdag 14.11 til:       Zen House, tlf: 23 20 27 00, epost: zenshop@zenshop.no

Program: Dørene åpnes kl. 18.30, tema/meditasjon fra 19.00. Fra kl. 20.30, sosialt samvær i kaféen.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.